Egy szabálytalanul parkoló Mercedes miatt áll a bál Nyíregyházán

Megosztás

Kétségtelen, hogy a parkolás helyének megválasztása se nem szabályos, se nem fair a többi közlekedővel. Ám úgy tűnik, az éremnek két oldala van. Van, aki a kisteherautót is kiszúrja, ám az már csak következmény.

Ilyenkor mi a teendő? Húzzuk rá a vizes lepedőt a Merci sofőrjére, vagy valóban egyetlen percre ugrott csak be? A helyi közösségi médiában tették a következő bejegyzést. “Parkolásból jeles! Ha magadra ismertél, akkor máskor nyugodtan felállhatsz a bolt elé a placcra (azért van), hogy ne zavard a forgalmat!” – írta a neve elhallgatását fontosnak tartó posztoló.

A reakciók vegyesek voltak.

“Ő megteheti, mert drága f*stalicskája van, csak nagygázzal ki kellene tolni az út közepére.” “Az a baj, hogy a drága autókhoz nem adnak eszet is, vagy röviden: pénz van ész nincs.” “Sajnos ez megszokott. A kígyó utcai pékség előtt is simán megállt a rohadék vészvillogóval, pedig 10 méterre van a parkoló.” “Az autó egy 15 főt foglalkoztató cég vezetőjének a tulajdona. Egy számlát kellett személyesen készpénzben kifizetnie, mivel a feladatra hivatott titkárnő 2 napja beteg. Az adott “bűncselekmény “ nem tovább, mint 35 másodpercig tartott, és személyesen köszönte meg a Renault sofőrjének a türelmét!”

“Mindenki a Mercire koncentrál. Mikor szemmel láthatóan a Renault sofőrje akadályozza a gyalogos és biciklis forgalmat.” “Gyerekek, azért vannak szabályok, amik mindenkire vonatkoznak. Nehogy már még a posztoló legyen köpködve, mintha teljesen oké lenne csak úgy lerakni a kocsit ott az úttesten bárkinek is.”

Kapcsolódó cikkek